Ny Lärare idag!

Hej alla! Får verkligen ursäkta att jag är så dålig med skrivandet. Har fortfarande problem med min uppkoppling :( Har varit i skolan i en vecka nu, och det gäller att hänga med- för fort går det. I fredags började vi med glamour makeup, innan dess var det bland annat clean beauty. Idag skall vår nya lärare komma! Ser verkligen fram emot detta :D Hans namn är Travis Pates och skall visst vara helt enorm, har sett några av hans arbeten och kan bara förstå varför. Han var nyligen i Finland faktiskt, för att göra någon stor intervju för Elle magazine. Hoppas på att han är riktigt bra.
För övrigt kom Joe Blasco in i förra veckan, gissa om alla blev nervösa! Vilken man! Han började prata lite grann och alla blev helt sålda på hans kunskap. Hoppas verkligen på att han kan hålla några av våra workshops som är varje dag från 4-6. Han skall visst vara lärare för nattklassen, en aning avis. Men om jag väljer att ta advanced beauty så kommer han nog vara lärare där med. Det är en nattkurs under tre veckor, som inriktar sig på mer avancerad beauty, mer korrigering, airbrushmakeup m.m. Skulle så gärna vilja ta den kursen också. Har pratat med några gamla elever och dom tycker absolut att man skall ta den. Det blir tufft, för då har jag tre veckor där jag är i skolan från 9 på morgonen till 10.30 på kvällen. Många har klarat det, så varför inte jag.
Min rumskamrat Christine blev magsjuk dag två och tre, så hon missade en del. Som tur är har hon riktigt bra talang, så hon lägger finare makeup än många i klassen. Var riktigt rädd att jag skulle åka på det, men hade väl någon skyddsängel eller något runt mig!
Har fått en makeup bok från skolan, med nästan 1100 sidor! Så väldigt mycket läsning. Plus att vi skall skissa 100 par ögonbryn, där varje par måste vara identiska. Är dom inte det så måste man måla om alla de som man misslyckades med. En av våra assistenter, en gammal elev sa att hon hade fått göra 250 totalt innan (hon hade Travis som lärare). Så jag gissar att jag kommer bli grym på det.
Tiden rullar på, måste gå upp från sängen nu, skolan väntar! Skall bli så spännande att möta Travis idag!!!
Kraam på er alla!

I morgon är det första dagen på utbildningen!

Hej! Ledsen för riktigt dålig uppdatering det senaste. Internetet här är inte så bra, det funkar att kolla mail och facebook m.m men är omöjligt att ladda upp bilder. Hoppas på att det skall bli bättre så jag kan lägga upp bilder från utbildningen.

Igår var vi i Lakeland, ca 30 min från Orlando. Jag och Adam var bjudna till Christines och Toms förlovningsfest. Det var drygt 30 gäster så det var många nya ansikten för oss.

Nu håller vi på att fixa middag tills i morgon -till vår första skoldag. Problemet var bara när vi skulle börja med maten insåg vi att vi hade glömt köttet i mataffären! Christine hade börjat skära upp alla grönsaker som skulle tillagas tillsammans med det i ugnen. Som tur är har jag världens bäste pojkvän, så han offrade sig och åka tillbaka till wallmart för att hämta. Så nu är det bara honom vi väntar på.

De senaste dagarna har det för övrigt varit fullt då vi hade massa problem med den första lägenheten. Nu har vi äntligen kommit till rätta i den nya, ingen fuktig heltäckningsmatta, ingen mögellukt, och inte så mörk och dyster.

Skriver mer imorgon när jag kommer hem från skolan :D Ha det bra så länge! kraam


RSS 2.0