Lite bilder

I och med att jag åker iväg till Marstrand idag vid lunchtid och skall hinna med en hel del innan så lägger jag upp några bilder på makeupjobb jag gjort det senaste, mer kommer :)
Inför ett bröllop i maj där en väldigt duktig fotograf jobbade samtidigt, Niels, tog lite bilder medan jag stylade bruden och skickade dom senare till mig- tusen tack!


Fantastiska Cherrie blir i ordningfixad inför den stora dagen
Makeup&Hår: Evelina, Foto: Niels fotografi




Underbara Sofia på sin bröllopsdag
Makeup: Evelina Andersson, Hår: Caroline Johansson



Underbara Jenny på sin bröllopsdag
Makeup: Evelina Andersson, Hår: Moona Narancic, Foto: Bruhnsphoto


Tiden går fort, hinner inte ladda upp fler. Men snart kommer fler.. Ha en fantastisk midsommar allihopa, Kraam





En annan "måste ha produkt"!

Vi här i Sverige är inte så bortskämda med sol så här dags, tyvärr.. Tycker att sommaren är för kort med alla dessa tråkiga dagar. Jag känner mig bara vitare och vitare för varje dag trots att det borde vara tvärt om. Visst är det då underbart när solen väl träder fram och linnet dras på att man är vitare än någonsin! Inte alls kul! Jag brukar regelbundet använda brun utan sol för att få lite färg, men ibland vill man ha lite mer- och snabbt skall det gå! För ett tag sedan köpte jag "Skinsheen leg spray" från MAC i färgen dark (finns en nyans ljusare). Det är en bronzing mousse(/gel) som ger en underbar gyllene färg med det samma! Sitter hela dagen och måste tvättas bort med showergel och vatten då den är siliconbaserad, tack vare detta färgar den inte av sig. Jag använder den inte bara på benen, utan även på armarna och dekolletaget. Denna har även varit min räddning när jag skall iväg till gymmet, och känt att linnet inte riktigt passade "nu när jag var så blek". Har blivit varm och svettig, och kvar sitter den utan att lämna streck. Känner mig på något sätt mer slimmad när jag är brunare, många håller säker med mig medan andra kanske tycker att det är ren fåfänga ;) Enkel att applicera, ser väldigt brun ut när man duttar ut moussen på huden, men det är bara att massera på. Se till att massera in den jämt så du inte får en starkt färgad kant :) Tvätta av händerna med tvål och vatten, brukar avsluta med en liten dutt på ovansidan händerna för att få lite nyans där med. Jag rekommenderar den bara på kroppen, jag hade inte valt att använda den i ansiktet.

Min "räddare-i-nöden" produkt


Lustre drops- Ett måste i makeup väskan!

Har varit väldigt dålig här på sistone.. ännu en gång :) Har haft fullt upp den senaste tiden med bal, bröllop och andra jobb. Över till annat- Något som jag kompletterat i min makeup väska är dessa två underbara produkter från MAC, "Lustre drops". Jag köpte givetvis båda nyanserna, den ena är lite mer gyllene och ger mig lite mer färg medan den andra har en ljusare, rosa ton, fantastisk som highlighter. Du kan blanda dem i din dagkräm, foundation.. Ja, det fungerar till det mesta, det är bara fantasin som sätter gränserna. Jag själv föredrar att applicera direkt efter jag lagt min foundation. Jag fokuserar då på mina kindben, tinningarna lite i pannan och en dutt på hakan när jag har den ljusa tonen. Med den gyllene så sveper jag bara över den där jag annars lägger solpudret, som tex strax under kindbenen, sidan av pannan, och ett litet svep över näsan. Vissa kan använda den gyllene nyansen som highlighter, men då krävs det mer färg än vad jag har i min hud. Prova dig fram och se vilket sätt som passar dig.
(Dessa produkter ger din hud en fantastisk lyster, utan att bli för mycket)

RSS 2.0