Photoshoot- High Fashion

För ett tag sedan gjorde jag makeupen på denna snygga tjej. Vi började sent på eftermiddagen, kvällen nästan :) och höll på under hela kvällen. Riktigt kul var det, Caroline Johansson som ansvarade för styling och hår var i år bland annat nominerad till årets frisör i herrklippning. Hennes känsla för hår är helt otrolig! känner mig alltid trygg att arbeta ihop med henne. Fotografen Niklas Axelsson är också ett namn att lägga på minnet, kanon go kille som har fantastisk känsla för fotografering. Tack också till vår vackra modell, Linda Ericsson, som fick stå ut med alla konstiga poser, och inprincip blev näst intill frusen till is senare på kvällen då det började bli kallt;) men leendet fanns på hennes läppar hela tiden trots det!
image description
image description
image description

Nyinköpta hudvårdsprodukter

I söndags var jag och Adam på stan en sväng efter att kollat på biovisningen av Glee. Gick givetvis förbi MD Formulations disk på Åhlens och kikade vad dom hade för erbjudanden just nu, skulle egentligen bara inhandla min regöring därifrån. Har ju sedan många år tillbaka använt deras produkter, men också blandat in andra märken emellanåt- blir lätt så när man jobbar inom branschen. Hade väl tänkt att prova något nytt märke, har kikat lite på "Dr Gross" och "Mene&Moy".. Men så blev det inte nu. MD Formulations hade väldigt bra kit till väldigt förmånliga priser som jag fastnade för. När jag stod framför alla produkter så "kom jag på", hmm, min dagkräm är ju nästan slut och serumet också! Och "Poff" så fanns det perfekta kitet för mig, med orginalstorlekar. Rengöring, serum och kräm- Perfekt! Jag köpte faktiskt illuminating kitet, har inga direkta pigmenteringar som den egentligen är till för, men däremot så har den en utjämnande effekt på huden. Ska bli kul att testa serumet, har varit lite slarvig med huden det senaste då jag har haft fullt upp med jobb och annat. Serumet kommer jag använda under krämen på natten, nu i början kommer jag vänja in det varannan kväll. Det fanns givetvis olika kit för olika hudtyper så välj ett som passar dig!
Detta kitet kostade 1195 kr, neccesären ingår.

Backstage foton från Morudj Ali´s kollektion

I lördags jobbade jag med ett underbart team under designern Morudj Ali. Vi fick tillgång att vara på Art Colleges lokaler intill järntorget. Perfekt då vi hade fotostudion hela dagen! Morudjs kreationer var helt fantastiska och jag väntar med spänning hur resultatet kommer att bli! Här kommer lite backstage bilder under dagen!
Teamet:
Design & Styling: Morudj Ali

Photo: Malin Johansson

Models: Sibel Kara & Damón Navandi

Make up: Evelina Andersson

Hair: Treska Alnazar

Assistant & backstage photos: Nergs Nazar

 

Damón blir fotad av Malin




Morudj och Treska står och diskuterar hur håret skall stylas på Sibel




När jag jobbar, ser riktigt allvarlig ut- får lära mig le mer när jag arbetar ;)




Sibel redo för fotografering, spännande med svart bakgrund!




Arbetsbordet



Damón på plats för Malins kamera, lite finlir strax innan..


Riktig kul dag, och jag väntar med spänning hur slutresultatet blir! Lovar att lägga upp bilder på det. Ni kan gå in och läsa vad Morudj har lagt upp.


Stor kraam

 


RSS 2.0