Varför går man alltid på mirakelprodukter?

Har precis som många andra därute suttit och pillat med mitt kontokort, funderandes ifall jag verkligen skall lägga pengar på ett par tights?! Men då slår mig tanken att det är ju faktiskt inte ett par vanliga tights... utan faktiskt cellulit tights ;) Givetvis låter det ju så bra, så alltid kul att prova- blir väl en besvikelse senare. Men samtidigt får jag ju aldrig reda på svaret om jag inte provar. Idén låter ju bra då det sätter igång cirkulationen i ben och rumpa- är ständigt iskall baksida lår och rumpa- Ja, till och med när jag står i duschen i rykande hett vatten. Förmodligen får jag dom i morgon, så skall sätta på mig dom med en gång ;) Spännande, spännande! Dom skall sitta på 6-8 timmar om dagen så är dom sköna för jag väl beställa några till, annars blir det mycket tvättande. För min del passar ju tightsen bra då jag älskar att gå i sådana kläder. Köper man dom från Scalas hemsida http://www.scalabiopromise.se/ så har man även nöjd kund garanti, alltid bra att veta. För då kan man ju lämna tillbaka om man är missnöjd. Vet inte hur det är i andra butiker? Nu vill jag bara att det skall bli en ny dag ;)



Renoverar för fullt...

Nu är det i full gång med renovering för mitt framtida stylingrum! Tapeterna är på plats, vilket gör att man kan börja se lite mer helhet i rummet :) Golvet är halvvägs klart, efter det är det bara finliret- som är det roligaste. Jag har stora problem med vilken ljussättning jag skall ha, vill att det skall vara optimalt ljus för makeupen. Så jag får nog kontakta någon ljustekniker snart. Inte lätt att hitta sådana lampor som jag behöver, räcker ens inte att gå till en lampshop.

Tanken med denna stylingstudio är att jag skall kunna ta emot brudar, både för konsultation och även att man kan komma hit på sin bröllopsdag med sina närmaste och fixa i ordning sig med hjälp av mig som makeup artist. Det skall även finnas tillgång till hårstylist för uppsättning, om man inte vill ta dit sin egen. Liknande kommer det vara inför bal makeuper och uppsättningar, om jag hade fått göra om min bal så hade jag tyckt att det varit jättekul att dra ihop ett gäng tjejer för att bli iordningsfixade till balen- en egen liten svit ;) Det börjar redan bokas på:D vilket är väldigt kul och spännande, så känner du någon eller om du själv vill hitta på något kul är det bara att höra av dig till mig.

Detta är givetvis även för vem som helst, behöver inte vara varken bröllop eller bal, kanske vill man komma och få en riktigt bra makeup lagd, vaför inte unna till med en massage eller en härligt avkopplande ansiktsbehandling innan?

Kommer lägga upp bilder när allt är klart :) Så ni får vänta med spänning!

kraam


RSS 2.0